MEKAR Naib Johan Festival Nasyid Sekolah-sekolah Agama JAIM 2023

Pasukan Nasyid MEKAR telah mendapat Naib Johan dalam Festival Nasyid Sekolah-sekolah Agama Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM), Peringkat Negeri Tahun 2023 bagi kategori SMA JAIM Terbuka baru-baru ini.

Johan telah dimenangi oleh SMA (JAIM) As-Saiyidah Khadijah manakala tempat ketiga disandang oleh Sekolah Menengah Imtiaz Ulul Albab Melaka bagi kategori yang sama.

Pertandingan ini telah dijalankan pada 15 Julai (Sabtu) bertempat di SMA (JAIM) As-Syakirin Selandar, Jasin. Anugerah telah disampaikan oleh Tuan Badaruddin bin Mohd Kassim, Pengarah JAIM.

Tahniah diucapkan dan ucapan terima kasih buat Alumni MEKAR; Nur Aqilah Osman serta Aliyah Farisah binti Mohd Firas dan beberapa rakan sebaya yang turut menyumbang tenaga melatih pasukan sekolah.

Galeri gambar (JAIM)
Rakaman Majlis Penutup